Fliseforum er en del af Fliseringen. FliseRingen er Danmarks førende og uafhængige kæde af specialbutikker, der tilbyder alt inden for fliser, klinker og natursten.

Vi har butikker i hele landet, hvor du i vores flotte showrooms finder kvalitetsfliser og klinker fra de førende italienske og spanske producenter. Vi arbejder sammen med over 100 forskellige leverandører, og derfor finder du hos os et kæmpe udvalg af fliser og klinker samt tilbehør. FliseRingens forsyningssikkerhed er i top, og det sikrer dig hurtig og tryg levering af dine produkter.

Alle er velkomne hos FliseRingen, uanset om du er privatkunde, der søger inspiration, eller professionel håndværker, arkitekt eller indretningsarkitekt, der ikke går på kompromis med dit valg af samarbejdspartner. Uanset dine behov står vores professionelle medarbejdere klar til at sikre dig den rette rådgivning og produktviden.

FliseRingen er en uafhængig kæde af ni specialbutikker. I kraft af vores størrelse kan vi derfor altid sikre en stor lagerbeholdning samt effektiv logistik fra det sydlige Europa. Det betyder, at vores forsyningssikkerhed er i topklasse, og at du som kunde derfor altid vil opleve en hurtig og sikker levering, når du vælger produkter fra vores sortiment.

Læs mere om Fliseringen og besøg hjemmesiden her.